Националниот парк Пелистер е лоциран во близина на Битола, на околу 12 км од Хотел Викторија. Уживајте во фото галеријата >>
pelister

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Пелистер – Национален Парк – Фото Галерија