Мариово е регион во јужниот дел на Република Македонија. Овој регион нуди безброј интересни локации кои можете да ги посетите но многу малку сместувачки капацитети. Сместени во хотел Викторија, можете да го истражувате овој регион  во текот на денот, а преку ноќта да одмарате во нашите удобни апартмани во центарот на Битола.

mariovo

Уживајте во прекрасната фото галерија од Мариово

Mariovo Photo Gallery

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Мариово фото галерија