Локација на Viktorija Rooms Bitola

Welcome to Viktorija Rooms Bitola
Сместени сме на ЕКСКЛУЗИВНА ЛОКАЦИЈА во СТРОГИОТ ЦЕНТАР на Битола, на плоштадот Магнолија, наспроти Културниот центар Магаза, на само неколку метри од главната улица во Битола – Широк Сокак!
Адреса: 27-ми Март Бр. 10, 7000 Битола, Република Македонија
[wpgmza id=”1″]