Добредојдовте

Добредојдовте

Viktorija Rooms Bitola Ви нуди врвна услуга по најповолни цени!!!

За Нас

За Нас

Сместени сме во строгиот центар на Битола, што им овозможува на нашите гости лесен пристап до сите поважни локации во градот.

Галерија

Галерија

Уживајте во нашата фото галерија

Впечатоци

David – Canada

Booking Review score: 9.6
"Excellent location, friendly staff, good value."
Literally steps away from all the best sights and restaurants in Bitola. Our room was big and comfortable with plenty of clean towels, soap, and paper. The room had a fridge, TV, electric kettle, blow-drier etc. everything you need. The gentleman at the front desk was very friendly and informative, he provided us with a map and spoke excellent English.

David - Canada

Eileen – Macedonia

It was very convenient to everything and incredibly secure. We had no worries. The bathtub was incredibly awesome but we needed a step stool to get in and an instruction manual to operate it.

Eileen - Macedonia

Проверете дали има слободни соби и направете резервација.

Пополнете ја контакт формата и ќе бидете контактирани.

Направете Резервација